Az ország dél-nyugati csücskében, a Zala megyei Csesztregen családi vállalkozásként indultunk, néhány hektár almáskerttel a 90-es évek elején. Fokozatosan lépésről-lépésre jöttek a fejlesztések, ötletek, bővült a kínálat. Tudatosult bennünk, hogy az első osztályú almán túl hasznosíthatjuk mi saját magunk is gyümölcseinket, natúr levet préseltettünk belőle. Pár éve, amikor a bag in boxok (dobozba zárt gyümölcsvarázs) megjelentek teszteltük mi is almáinkat. Feledtébb sikeresnek bizonyult.

Ez évben sikerült saját daráló, magozó, préselő, csomagoló és pasztörizáló berendezéseket is beszereznünk, mely megnyitotta a lehetőséget a saját arculat, saját ízek „becsomagolásához”. Gondoltunk egy nagyot és környékbeli gazdák egyéb gyümölcseit tervezvén felhasználni, belekezdtünk a nem tiszán alma, hanem a kevert gyümölcslevek (megy, szilva, barack, cékla, répa) előállításába is.

Céljaink töretlenek, még idén ősszel tesztelni szeretnénk aszaló berendezésünket, így lehetőséget nyitva akár környékbeli kis gazdálkodók terményeinek préselésére, aszalására.

Hosszú távú és legfontosabb célunk, hogy fogyasztóink olyan terméket tegyenek asztalukra, melyről a friss, hazai nap érlelte  zöldség, gyümölcs íze jut eszükbe. (??)

On-line fizetési szolgáltató partnerünk:
PayU vásárlói tájékoztató