Kiknek ajánljuk?


1. Önnek, aki csak megkívánta termékünket

Kiszolgálunk minden egyéni vevőt, akár személyes átvétellel telephelyünkön,akár értékesítési pontjainkon.

Látogasson el webáruházunkba, ha Ön a kényelmes vevők egyike.
Óvjuk,védjük környezetünket, így lehetőséget biztosítunk natúr leveink külső doboz nélküli megvételére is. Elég csak a belső zacskót kicserélni, külső kartondoboz sokáig használható. Természetesen jár az árkedvezmény.


2. Szállodáknak, éttermeknek

Ha Ön a gasztronómiában, vendéglátásban dolgozik, de lehet hogy csak egy vendég volt egy wellness szállodában tapasztalhatta mekkora igény van minőségi gyümölcslevekre, zöldséglevekre a reggelinél. Sokszor gyümölcslének nevezett, higított narancsszörppel kergetnek minket a pincérek a reggeliző asztal körül.

Ha minőségi levekre vágyik és mindehhez még adunk Önöknek megfelelő hűtő, kináló berendezést,forduljon hozzánk bizalommal. Egyedi ajánlatot készítünk Önnek.


3. Iskoláknak, óvodáknak,bölcsödéknek

Ha Ön vagy gyermeke minőségi ellátásra, ételekre italokra vágyik, nem csak odahaza, de iskolában, óvodában bölcsödében, akkor itt az ideje, hogy jelezze felénk. Felvesszük a kapcsolatot az intézmény vezetőjével.

Bölcsödék,óvodák,iskolák jelentkezését is várjuk,sok éves iskolagyümölcs és iskola gyümölcslé gyártási tapasztalatunk van,rugalmas kiszolgálással Önökhöz is eljutattjuk a Fruttina termékeit.


4. Kisboltoknak/nagy boltoknak, hipereknek, szupereknek

Egyedi, nagykereskedelmi árainkkal lepjük meg ezen partnereinket, keressenek minket, kollegáink személyes találkozón bemutatják termékeinket, logisztikai kiszereléseinket.

On-line fizetési szolgáltató partnerünk:
PayU vásárlói tájékoztató